Badrumsförvaring med schampohylla

Paret Jenni Järvinen  och Sebastian Heselius började bygga på sitt drömhus 2018 i Jennis barndomskvarter i Larsmo. Paret valde en Allt-i-ett-lösning och deras hus har flera moderna lösningar. Vi ställde några frågor till Sebastian om deras badrumsförvaring och i synnerhet deras schampohylla.

1) Varifrån fick ni inspiration och idén till att bygga en inbyggd schampohylla?

–Schampohyllan kom sig in ganska naturligt, eftersom vi inte skulle ha någon traditionell duschkabin, så finns inte någonstans att ställa schampoflaskor. Inspirationen till badrumsförvaringen kom från både bostadsmässor och från andra byggprojekt vi följt.

2) Är det ett märke ni köpt och installerat eller är badrumsförvaringslösningen helt skräddarsydd och platsbyggd för er?

– Schampohyllan är helt skräddarsydd och byggd med samma kakel som vi har på duschväggen.

3) Hur gick det till att bygga shampohyllan som del av badrumsinredningen?

– Vi föreslog i det skedet när mellanväggarna spirades upp att vi skulle kunna ha en hylla mellan duscharna, vi visste inte helt hur det i praktiken skulle gå till men det visste ju inredarna. Det lämnades en öppning mellan två spiror som sedan skivades, tätades och slutligen kaklades.

4) Hur tänker ni när det kommer till badrumsförvaring?

– Förvaringsutrymme kan man nog inte ha för mycket av, särskilt inte med småbarn. Det som är svårt är väl att ha det ändamålsenligt, men färdiga badrumsförvaringslösningar finns idag nog till det mesta.

5) Vem skulle ni rekommendera en inbyggd schampohylla till?

– Schampohyllan passar egentligen till alla som tänkt sig ett duschutrymme, har man dubbla duschar så är det absolut ett bra alternativ.

Shampohylla inbyggd i dusch

En inbyggd schampohylla är en smart badrumsförvaringslösning.

 

Intydds schampohylla mellan två duschar

En praktisk och snygg badrumsförvaringslösning som passar alla med två duschar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest