skip to Main Content

Rakenna unelmien kotisi kanssamme

Sen ei tarvitse tehdä elämästä vaivalloista. Sen ei tarvitse maksaa omaisuuksia. Talon rakentaminen ei ole oikeasti niin vaikeaa! Me Bohousella autamme sinua toteuttamaan talo-unelmasi ja kuljemme kanssasi koko rakennusprosessin läpi. Jokainen perhe on yksilöllinen ja siksi emme usko talonrakentamisessakaan standarditarkaisuihin. Kun rakennat talosi meidän kanssamme lähdemme sinun tarpeistasi ja toiveistasi ja rakennamme aina vain räätälöityjä taloratkaisuja. Uskomme työskentelyyn lähellä asiakasta, ja niin ollen rakennamme kaikki talot aina paikan päällä. Näin vältetään tarpeettomat kuljetuskustannukset, ja sinulla on mahdollisuus osallistua unelmakotisi luomiseen ja rakentamiseen – ensimmäisestä luonnoksesta viimeiseen maalinvetoon.

Rakenna unelmien kotisi kanssamme

Sen ei tarvitse tehdä elämästä vaivalloista. Sen ei tarvitse maksaa omaisuuksia. Talon rakentaminen ei ole oikeasti niin vaikeaa! Me Bohousella autamme sinua toteuttamaan talo-unelmasi ja kuljemme kanssasi koko rakennusprosessin läpi.

RÄÄTÄLÖIDYT TALORAKAISUT

Lähtökohtana on sinun tonttisi, tyylisi, budjettisi ja toivomasi talon koko. Saat talosi juurii sinulle räätälöitynä, ilman standardimallien rajoituksia, ja ilman että sinun tarvitsee maksaa mitään lisämaksuja.

PROSESSIMME

Tutustu uniikkiin One to nine-prosessiimme joka tekee unelmakotisi rakentamisesta ja luomisesta kustannustehokasta ja yksinkertaisempaa. Selkeästi fiksumpaa.

PALVELUMME

Avaimet käteen. Levyvalmis. Runkovalmis. Tuuli- ja vesitiivis tai Rakenna itse. Valitset mikä palveluistamme sopii sinulle parhaiten.

Meidän intohimomme on luoda ja rakentaa. Olemme valinneet keskittyä pääasiasiassa omakotitalojen rakentamiseen ja optimoineet prosessimme tähän tarkoitukseen. Rakennamme laadulla, ja urakoitsijamme ovat huippuluokkaa. Prosessimme on yksinkertainen ja kustannustehokas. Etenemme yhdeksän vaiheen mukaan, ja sen jälkeen onkin sinun aikasi muuttaa uuteen unelmien kotiisi jonka olemme yhdessä luoneet ja rakentaneet

Paikan päällä rakennettu omakotitalo: ONE to NINE-prosessi

YHTEYDENOTTO

VASTUUSSA OLEVA TYÖNJOHTAJA

TONTTI

Räätälöidyt taloratkaisut sinun tarpeidesi mukaan

Jokainen perhe on yksilöllinen, ja tästä syystä myös kaikki Bohousen talopaketit ovat räätälöityjä taloratkaisuja.Suunnittelemme ja rakennamme talonne yhteistyössä teidän kanssanne – perheen yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Lähtökohtana on ennen kaikkea se ainutkertainen paikka jonka olette valinneet kotianne varten. Talon sijainti tontilla, ilmansuunnat, korkeuserot, maasto, naapurit ja ympäristö otetaan aina huomioon. Räätälöidyt taloratkaisumme eivät ole massatuotantoa, ja koska rakennamme aina talon paikan päällä alusta loppuun, pääset aktiivisesti seuraamaan rakennusprosessia, keskustelemaan rakentajiemme kanssa ja vielä rakennusvaiheessa pystyt muuttamaan pikkujuttuja mikäli tarvitsee. Koko rakennusprosessin ajan sinulla on myös säännöllinen yhteys RI Roger Sundkvistiin, joka varmalla kädellä luotsaa sinut projektin läpi – ja antaa rakennusteknistä konsultaatiota – jotta teidän räätälöity talopakettinne toteutetaan niin sujuvasti ja kustannukstehokkaasti kuin mahdollista.

Bohousen edut:

Saatte kokonaisvaltaisita palvelua niin että kaikkia asiat hoidetaan nopeasti ja sujuvasti yhden ja saman kontaktihenkilön kautta, joka luotsaa teidät läpi koko rakennusprosessin.

Keskitymme omakotitaloihin ja olemme optimoineet prosessimme juuri tätä tarkoitusperää varten. Rakennamme laadulla  ja voitte luottaa siihen, että rakennusmiehet ovat erittäin kokeneita ja osaavat tehdä oikeat rakennustekniset ratkaisut tarvittavalla hetkellä

Saat talosi räätälöitynä, ilman että sinun tarvitsisi pitäytyä tietyissä standardimalleissa tai että sinun tarvitsisi maksaa räätälöinnistä lisämaksua. Lähtökohtana on sinun tonttisi, tyylisi, budjettisi ja talon kokoluokka.

  • Saat valita talon mallin täysin vapaasti eikä sitä ohjaa esimerkiksi kuljetusmahdollisuudet. Jokainen osa sovitetaan toiseen, mikä tekee talosta yhtenäisen kokonaisuuden ilman elementtiliitoksia.
  • Talo rakennetaan paikan päällä, pala palalta. Asiakkaana pääset joka hetki näkemään miten työ edistyy. Pääset esimerkiksi näkemään kaikkien seinä- ja kattotasojen asennuksen. Yksinkertaisesti käymällä paikan päällä pääsette seuraamaan kuinka hyvin ja tehokkaasti teidän taloamme rakennetaan.
  • Muutoksia ja materiaalivalintoja voidaan tehdä läpi koko rakennusprosessin. Kun talon runko on pystyssä, on teillä mahdollisuus kävellä sisään taloon, ja saada tuntumaa siitä, millainen siitä tulee. Mahdollisesti jotakin seinää tarvitsee siirtää, tai ikkunan paikkaa sivu- tai korkeussuunnassa säätää. Nämä korjaukset tehdään paikan päällä rakentamisen ollessa käynnissä.
  • Bohouse rakentaa kustannustehokkaasti.Teette hyvän investoinnin. Ei tarpeettomia lisäkustannuksia kuljetukseen, suunnitteluun tai myyntiin. Koko rakennusprosessi on varma ja kustannustehokas.
Back To Top