Flexibilitet är vår måttstock

Allt är möjligt

Alla Bohouse-tjänster inkluderar

Allt-i-ett

Bohouse skaffar och levererar allt byggnadsmaterial som ingår i offerten samt platsbygger huset. Till tjänsten hör att grunden byggs med betong- eller lekasockel. Stommen sätts på plats, väggarna bekläs med skivor, standardkök och -maskiner monteras, VVS- och värme installeras. När huset överlämnas är alla ytor i toppskick. En beräknad byggtid är ca 8 månader. Markarbete kan ingå om så önskas.

Vind- och vattentätt

Bohouse skaffar och levererar allt byggnadsmaterial som ingår i offerten samt platsbygger huset. Till tjänsten hör att grunden byggs med betong- eller lekasockel. Stommen sätts på plats och byggs fram tills byggnaden är vind- och vattenskyddad, fönstren monterade och har underlagstaket på plats. En beräknad byggtid är 1 månad. Markarbete kan ingå om så önskas.

Skivfärdigt

Bohouse skaffar och levererar allt byggnadsmaterial som ingår i offerten samt platsbygger huset. Till tjänsten hör att grunden byggs med betong- eller leca sockel. Huset överlämnas när utsidan är klar, vägg och tak isolerade samt gipsmellanväggarna är uppsatta. Slipning, målning samt golv- och taksättning är på köparens ansvar. En beräknad byggtid är 4 månader. Markarbete kan ingå om så önskas. 

Bygg själv

Bohouse skaffar och levererar allt byggnadsmaterial, men kunden bygger allt själv. Vi är flexibla, så kom ihåg att det finns alla möjligheter till att skräddarsy innehållet och tjänsten helt enligt dina önskemål.