Bohouse CLT företagsnamn och logo lanseras

Bohouse köpte byggföretaget Blockhus, med landets främsta expertis inom CLT-montering, år 2023. Med företagsköpet kom erfarenhet av såväl stora CLT-projekt över hela Finland som hållbara egnahemshus på den lokala marknaden. Dessutom kom 6 anställda och ett partnerskap med Hoisko som är en av Finlands största tillverkare av CLT-element på köpet.

Varumärket Bohouse står för såväl premium konstruktionsritningar som hantverk och därför känns det naturligt att inkorporera CLT-planering och -montering under Bohouse varumärket och skapa ett nytt företagsnamn för detta företag.

Låt oss få introducera det nya företaget Bohouse CLT:

 

 

 

 

 

Bohouse CLT logo.

Operativ chef och försäljare: Bohouse CLT

Johannes Sundqvist som ansvarar för inköp och ekonomi på Bohouse är utnämnd till operativ chef för Bohouse CLT och grundaren för Blockhus Thomas Byggmästar är numera försäljare för Bohouse CLT.

Johannes Sundqvist Johannes Sundqvist är operativ chef på Bohouse CLT.

 

 

 

 

Thomas Byggmästar försäljare.

Thomas Byggmästar är försäljare på Bohouse CLT.

Ny webbsida och sociala medier för Bohouse CLT

För att bättre kunna betjäna såväl nya som gamla kunder så passar vi på att uppdatera webbsidan med ny info och våra senaste CLT-case.

Du hittar oss på sociala medier via Bohouse kanaler. På Facebook får du hålla utkik efter CLTinlägg och på Instagram hittar du CLT-relaterade inlägg arkiverade med rubriken ”CLT”.

Gå in och läs om familjen Isotalus arkitektritade CLT-hus i Vasa och bekanta dig också med det magnifika skolcentrumet i Närpes byggt helt i CLT på vår webbsida.

Och kom ihåg att sprida ordet om vidare om Bohouse CLT. 😉

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest