Bohouse tilldelas AAA-certifiering

Bohouse har tilldelats Finlands Starkaste Platina-certifikat med den bästa AAA- klassificeringen. Certifikatet, som delas ut av organisationen Asiakastieto, tillfaller företag i Finland som under minst tre års tid haft Rating Alfa-kreditvärderingen AA+ eller AAA, och därmed bidrar med en god inverkan på Finlands ekonomi i såväl nuläget som i framtiden.

För kunder och samarbetspartners till Bohouse är certifikatet ett tecken på företagets goda ekonomi, betalningsförmåga och positiva bakgrundsuppgifter. Utmärkelsen tilldelas företag i Finland som visar att de står på en stabil grund.

– Det känns riktigt bra att vi fått certifikatet, säger Roger Sundkvist, vd för Bohouse, och fortsätter:

– Till våra kunder och samarbetspartners signalerar certifikatet att Bohouse är ett pålitligt företag som befinner sig i en sund ekonomisk situation. Kunder kan på alla sätt känna sig trygga att lämna sitt byggprojekt i Bohouses händer.

Bohouse ser positivt på framtiden och känner glädje över de framtida projekt som väntar. Det ekonomiska läget i världen har bidragit till ett lugnare tempo i byggbranschen men Bohouse tror att en positiv framtid väntar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest