Räätälöity omatuotanto

Modernia ja älykästä asumista

Rivitalo Luodon Holmissa

Bohouse on tullut tunnetuksi joustavana suunnittelu- ja rakennustoimistona, jossa asiakaspalvelu on kaiken keskiössä. Vuonna 2020 rakensimme ensimmäisen omatuotantomme –  räätälöidyn paritalon – ja nyt on täydessä vauhdissa toisen suunnittelemamme omatuotantoa oleva rivitalo. Kyselimme suunnittelija Angelina Sunqvistilta projektista.

– Osoite  on Areenakuja 2, Holm, Luoto. Tontti sijaitsee uudella asuinalueella lähellä metsää. Yleinen sanonta on, että ”lähellä kaikkia palveluja” ja tässä kohtaa se todellakin pitää paikkansa. Tontti on lähellä kauppoja, päiväkotia, terveysasemaa, kirjastoa, lounasravintolaa, kuntosalia, ulkoilumaastoja jne. Tonttiin liittyi omat haasteensa, sillä siihen sisältyi esimerkiksi määritelmä siitä kuinka suuri kerrospinta-alan tulee olla, mutta olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

– Olemme suunnitelleet rivitalon, jossa on kuusi 74 m2 kokoista 3 h + k asuntoa. Asunnoissa on kaksi makuuhuonetta, yhdistetty olohuone ja keittiö, kylpyhuone, sekä sauna ja kodinhoitohuone. Olemme tyytyväisiä siihen, että saimme suunniteltua mukaan myös kunnon kodinhoitohuoneen muutoin kohtuullisen pieneen rivitaloasuntoon. Ulkopuolelle tulee tummanvihreä paneeliseinä, jossa on vaaleampaa puuta olevia osia sisäänkäynnin kohdalla ja terassilla.

– Päätimme porrastaa jokaisen asunnon metrin edemmäs toistaan. Näin ne saivat uniikin ulkoasun, näkösuojaa sisäänkäynnille ja terassille takapuolella, sekä optimoidaksemme tontin käytön. Ylhäältäpäin tämä räätälöity rivitalomme näyttää salmiakkikuvioiselta. Katetulla terassilla on tilaa isommalle ruokapöydälle tai istuinryhmälle, ja terassille voi myöhemmin lisätä lasituksen. Bohouse rakentaa tontille myös autokatoksen. Jokaiseen asuntoon kuuluu
n. 5 m2 kylmävarasto ja autokatos.

– Nämä sopivat sekä nuoremmille että vanhemmille, yhden ihmisen kodiksi, kahdelle ihmiselle ja jopa pienelle perheelle.

– Voit valita joko muuttovalmiin, levyvalmiin tai tuuli- ja vesitiiviin palvelun Bohouselta.

– Ostajana voit valita kuinka valmiiksi Bohouse rakentaa kotisi, räätälöidä kaikki kiinteät kalusteet sekä kaikki pintamateriaalit oman makusi mukaan. 

– Sisäänmuuttamaan pääsee vuoden 2022 aikana, mutta tarkka ajankohta riippuu siitä, minkä Bohouse-palvelun valitset.

– Mikäli haluat lisäpanostaa asuntoosi, voit myös lisätä takan, ilmalämpöpumpun viilennystä varten sekä terassin lasituksen.

Huomioithan että kuvat ovat vain suuntaa-antavia. Bohouse pidättää oikeuden muutoksiin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä projektinjohtaja Per Sundströmiin mikäli haluat kuulla lisää näiden rivitalojen saatavuudesta ja niiden hinnoista!

Lue aiemmista räätälöidyistä omatuotannoistanne täältä!