skip to Main Content

Avaimet käteen Bohousen kanssa

Kaikkiin Bohouse-palveluihin sisältyy:

  • juuri sinun tonttiasi ja kotiasi varten räätälöity suunnitelma
  • tarpeen vaatiessa pyydetään pohjatyötarjoukset puolestasi
  • toimimme yhteyshenkilönä kaupungin/kunnan suuntaan
  • täytämme puolestasi rakennuslupahakemukset
  • 3D-mallinnukset, pääpiirustukset, rakennuspiirustukset, pohjatutkimus ja energiasertifikaatti
  • huolehdimme yhteyksistä aliurakoitsijoihin (kuten peltiseppiin, sisustussuunnittelijaan) niin pitkälle kuin asiakas toivoo
  • Bohouse toimii vastaavana työnjohtajana kaikissa Bohouse-rakennustyömailla
  • viikottainen yhteys asiakkaan kanssa koko rakennusprosessin ajan
  • pääprojektivastaava joka johtaa kaikkia osapuolia läpi koko projektin ja varmistaa että talo rakennetaan asianmukaisesti voimassa olevien lakien ja sääntöjen mukaan.

Bohousella voit valita talon valmiusasteen räätälöidysti, mutta lähtökohtanamme on viisi peruspalvelua.

Avaimet käteen

Bohouse hankkii ja toimittaa kaikki rakennusmateriaalit jotka kuuluvat tarjoukseen sekä rakentaa talon paikan päällä, pohjatöiden jälkeen. Palveluun kuuluu perustusten rakentaminen betoni- tai lekasokkelilla. Runko asetetaan paikoilleen, samoin kuin standardikeittiö ja -laitteet, LVI-työt ja lämmitys asennetaan. Kun talo luovutetaan ovat kaikki pinnat huippukunnossa. Palveluun voidaan myös sisällyttää vastuu pohjatöistä kuten maansiirtotyöt, kaivannat ja tontin soratäyttö. Rakennusaika on noin 6 kuukautta.

Levyvalmis

Bohouse hankkii ja toimittaa kaikki rakennusmateriaalit jotka ovat tarjouksessa mainittu sekä rakentaa talon paikan päällä kun tontin pohjatyöt on tehty. Palveluun kuuluu perustusten rakentaminen betoni- tai lekasokkelilla. Talo luovutetaan kun julkisivu on pohjamaalattu, runko on paikoillaan sekä väliseinät on pystytetty. Hiominen, maalaus, sekä lattioiden ja kattojen asentaminen on ostajan vastuulla. Palveluun voidaan myös sisällyttää vastuu pohjatöistä kuten maansiirtotyöt, kaivannat ja tontin soratäyttö. Rakennusaika on noin 4 kuukautta.

Runkovalmis

Bohouse hankkii ja toimittaa kaikki rakennusmateriaalit jotka ovat tarjouksessa mainittu sekä rakentaa talon paikan päällä kun tontin pohjatyöt on tehty. Palveluun kuuluu perustusten rakentaminen betoni- tai lekasokkelilla. Talo luovutetaan kun julkisivu on pohjamaalattu, runko on paikoillaan ja talo on sisältä eristetty. Palveluun voidaan myös sisällyttää vastuu pohjatöistä kuten maansiirtotyöt, kaivannat ja tontin soratäyttö. Rakennusaika on noin kaksi kuukautta.

Tuuli- ja vesitiivis

Bohouse hankkii ja toimittaa kaikki rakennusmateriaalit jotka ovat tarjouksessa mainittu sekä rakentaa talon paikan päällä kun tontin maapohjatyöt on tehty. Palveluun kuuluu perustusten rakentaminen betoni- tai lekasokkelilla. Talon runko asetetaan paikoilleen ja talo rakennetaan valmiiksi siihen asti että se on tuuli- ja vesitiivis ja aluskate on paikoillaan. Palveluun voidaan myös sisällyttää vastuu pohjatöistä kuten maansiirtotyöt, kaivannat ja tontin soratäyttö. Rakennusaika on noin yksi kuukausi.

Rakenna itse

Bohouse hankkii ja toimittaa kaiken materiaalin, mutta asiakas rakentaa kaiken itse. Palveluun voidaan myös sisällyttää vastuu pohjatöistä kuten maansiirtotyöt, kaivannat ja tontin soratäyttö.

Back To Top