Joustavuus on tavaramerkkimme

Kaikki on mahdollista

Kaikki Bohouse-palvelut pitävät sisällään:

Muuttovalmis

Bohouse hankkii ja toimittaa kaikki rakennusmateriaalit, jotka kuuluvat tarjoukseen sekä rakentaa valmistalon paikan päällä pohjatöiden jälkeen. Palveluun kuuluu perustusten rakentaminen betoni- tai lekasokkelilla. Runko asetetaan paikoilleen, samoin kuin standardikeittiö ja -laitteet, LVI-työt ja lämmitys asennetaan. Kun talo luovutetaan ovat kaikki pinnat huippukunnossa. Arvioitu rakennusaika on kahdeksan kuukautta. 

Tuuli- ja vesitiivis

Bohouse hankkii ja toimittaa kaikki tarjouksessa mainitut rakennusmateriaalit sekä rakentaa talon paikan päällä pohjatöiden jälkeen. Palveluun kuuluu perustusten rakentaminen betoni- tai lekasokkelilla. Talon runko asetetaan paikoilleen ja talo rakennetaan tuuli- ja vesitiiviiksi, ikkunat ja aluskate laitetaan  paikoilleen. Arvioitu rakennusaika on noin yksi kuukausi.

Levyvalmis

Bohouse hankkii ja toimittaa kaikki tarjouksessa mainitut rakennusmateriaalit sekä rakentaa talon paikan päällä tontin pohjatöiden jälkeen. Palveluun kuuluu perustusten rakentaminen betoni- tai lekasokkelilla. Talo luovutetaan kun talon ulkopuoli on valmis, seinät ja katto eristetty sekä kipsiväliseinät  pystytetty. Hiominen, maalaus, sekä lattioiden ja kattojen asentaminen on ostajan vastuulla. Arvioitu rakennusaika on noin 4 kuukautta.

Rakenna itse

Bohouse hankkii ja toimittaa kaiken rakennusmateriaalin, mutta asiakas rakentaa kaiken itse. Olemme joustavia, ja toivommekin teidän muistavan että voitte aina keskustella kanssamme, mikäli haluatte tehdä jonkin osan itse.