Bohouse CLT

Haluatko asua terveellisessä, vastuullisessa ja viihtyisässä kodissa?

Kokonaisvaltaista vastuullisuutta

CLT (Cross Laminated Timber) on materiaali, jonka ansiosta voit toteuttaa unelmasi massiivipuisesta kodista. Luonnonmateriaalina CLT tasoittaa ilmankosteutta ja mahdollistaa miellyttävän sisäilman, edistäen siten kaikkien asukkaiden viihtyvyyttä ja hyvinvointia.

Kun valitset Bohouse CLT:n, unelmiesi koti rakennetaan suomalaisesta, lähialueelta peräisin olevasta kuusesta tai männystä. Muuttaessasi valmiiseen kotiin pääset nauttimaan miellyttävän tuoksuista puupinnoista ja luonnollisen puun tunnusta.

Bohouse CLT case

"Valitsimme CLT:n sen hyvien ominaisuuksien, kuten puun hengittävyyden, mutta myös kauniin ulkonäön vuoksi."

Perhe Isotalun CLT-talo

Mikä CLT on?

CLT on Suomessa vielä suhteellisen uusi rakennusmateriaali, mutta rakennustapa ja tuote ovat olleet käytössä jo pitkään Euroopassa ja Kanadassa. CLT on kasvattanut viime aikoina nopeasti suosiotaan myös meillä. CLT-levyt valmistetaan useasta massiivipuukerroksesta, jotka ristiinliimataan korkeassa paineessa hajuttomalla ja myrkyttömällä liimalla. Bohouse CLT suosittelee CLT:tä asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita kestävän ja ekologisen talon rakentamisesta.

CLT-talon rakentaminen

Valmiiksi suunnitellut talon osat rakennetaan CLT-massiivipuulevyistä, jotka toimitetaan suoraan tontillesi, valmiina CLT-asentajien asennettavaksi. Elementtien kulmissa ja liitoskohdissa on tiivisteet, ja levyt liitetään yhteen pitkillä ruuveilla. Sähkö- ja muut läpiviennit työstetään valmiiksi jo ennen toimitusta.

Myös LED-listat, spottivalot ja hyllyt on mahdollista uppoasentaa valmiiksi toiveidesi mukaan. Talon sisäpuoli on siistitty valmiiksi, ja se voidaan viimeistellä vahaamalla, öljyämällä tai lakkaamalla. CLT-pinta voidaan jättää näkyviin myös talon ulkopuolella, mutta laudoitettu julkisivu on tavanomaisempi ratkaisu.

Käytämme asennuksissa suomalaista CLT-elementtivalmistajaa Hoiskoa.

CLT-rakentamisen hyödyt

Rakenna yhdessä Bohouse CLT:n kanssa

Ota yhteyttä Thomas Byggmästariin, jos haluat lisätietoja rakentamisesta yhdessä Bohouse CLT:n kanssa!