AJATTELE TOISIN

Mikä on Bohouse Plus?

Bohouse perustettiin vuonna 2016, tarkoituksena tarjota asiakkaillemme enemmän vapautta räätälöityjen, paikalleen rakennettujen unelmakotien rakentamiseen – ja tämän mahdollisuuden haluamme tarjota asiakkaillemme edelleen. Vaikeinakin aikoina.

Siksi lanseeraamme vuonna 2023 täysin uuden Bohouse Plus -palvelun: rakennamme ja räätälöimme unelmiesi kodin tavalliseen tapaan ja lisäksi räätälöimme kodin yhteyteen lisämoduuleja, jos ja kun niille on tarvetta.

Rakenna vain se, mitä juuri nyt tarvitset. Ei enempää eikä vähempää. Näin säästät rahaa ja pidemmällä aikavälillä myös lämmityskustannuksia.

Rakenna lisää tarpeen mukaan

Saat unelmiesi kodin alhaisempaan hankintahintaan. Rakenna vain se, minkä juuri nyt tarvitset, mutta suunnittele jo nyt tulevaisuuden varalle lisämoduulin rakennusmahdollisuus. Moduuli on erillinen, noin 20-40 m2:n kokoinen yksikkö, joka soveltuu moniin käyttötarkoituksiin, kuten makuuhuoneeksi, työhuoneeksi, kotikuntosaliksi, saunaksi, apukeittiöksi, nuorison tilaksi, vierashuoneeksi, harrastushuoneeksi, man/woman caveksi, vuorattavaksi tilaksi tai toimistoksi.

Mukautettu tonttiin ja taloon sopivaksi

Räätälöidyt moduulit mukautetaan tonttiin sopiviksi ja rakennetaan kiinni talon perusrunkoon tai vaihtoehtoisesti suunnitellaan ja rakennetaan erillisenä. Moduuli suunnitellaan talon oston yhteydessä, ja se voidaan toteuttaa myöhemmin, asiakkaan haluamana ajankohtana.

Räätälöidyt moduulit

Voit laajentaa unelmakotiasi lisämoduulin avulla myöhemmin, käyttötarpeiden muuttuessa. Moduulit asennetaan perustupilarien tai sorapohjan päälle, jolloin tuloksena on esteettinen ja käytännöllinen, täydellisesti ympäristöönsä soveltuva kokonaisuus. Lisämoduulin hinta on noin 1500 €/m2.

Ajattele toisin – valitse Bohouse Plus. Etusi:

Asiakaslähtöisyys ja joustavuus

– Unelmiesi koti edullisempaan hankintahintaan.
– Joustava asumisratkaisu kestää sukupolvelta toiselle ja mukautuu vaihtuvien elämäntilanteiden ja toiveiden mukaan.
– Monipuolista asumista: lisämoduulit voidaan rakentaa kiinni talon runkoon ja/tai erillisinä yksikköinä.

Ympäristöä säästävät ja vastuulliset ratkaisut

– Säästät energiaa etkä maksa turhia lämmityskuluja tilasta, jota ei tarvita tai käytetä.
– Vastuullinen ympäristöratkaisu: turhia tiloja ei rakenneta.
– Tehokkaampaa resurssien säästämistä ja kierrätystä: moduulin voi myös siirtää pois, kun sitä ei enää tarvita, jolloin seuraava käyttäjä voi ostaa tai vuokrata sen.
– Moduulien rakentamiseen käytetään ekologisia eritysratkaisuja.

Käytännöllinen ja sujuva prosessi

– Räätälöityjen moduulien asennus käy helposti ja nopeasti, ja niiden toimitusaika on lyhyt.
– Moduuli on käytännöllinen ratkaisu, sillä Bohouse huolehtii tarvittavien lupien hankkimisesta kunnalta tai kaupungilta.

Näin se toimii:

Tutustu joustavaan Bohouse Plus -prosessiin esittelyvideomme kautta. Älä lykkää unelmatalosuunnitelmia. Vaihda sen sijaan Bohouse Plus -palveluun.

Haluamme luoda parhaat edellytykset talohaaveidesi toteuttamiseen, olosuhteista riippumatta. Älä tee kompromisseja unelmiesi kodin suhteen. Ajattele toisin – Bohouse Plus auttaa rakentamaan fiksummin.

Asiakaslähtöisyys ja joustavuus

Ympäristöä säästävät, vastuulliset ratkaisut

Käytännöllinen ja sujuva prosessi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Roger Sundkvistiin, jos haluat tietää lisää Bohouse Plus -moduuleista!