Bohouse-talonäyttely 3.7.2021

Vihdoinkin se on täällä – nimittäin ensimmäinen Bohousen ohjattu talonäyttely!

Olemme erittäin ylpeitä ja iloisia yli sadalta perheeltä saamastamme luottamuksesta piirtää ja suunnitella unelmienne kodin vuodesta 2016 lähtien. Olemme piirtäneet ja rakentaneet upeita ympärivuoden asuttavia koteja merinäköalalla, käytännöllisiä yksikerroksisia koteja pikkulapsiperheille ja maalaishenkisiä koteja kahdessa kerroksessa kulttuuriperintööalueella.

Olemme myös rakentaneet CLT-taloja, U- ja L- mallisia koteja ja nyt haluamme tutustuttaa kaikki Bohousen ystävät Storbackan perheen upeaan H-malliseen taloon, jossa on uskomaton merinäköala!

Pidämme avointen ovien päivää kaikille rakentamisesta innostuneille sekä läheltä että kaukaa Villa Nabbskatassa lauantaina 3.7. klo 13–16 Luodon Risöhällissa.

3D-kuva Villa Nabbskatassa, jossa autotalli näkyy taka-alalla, ja H-muotoinen talo, ja sen suuri terassi merelle päin ovat etualalla. Ilmoittaudu mukaan talonäyttöön, mikäli haluat nähdä tämän kodin paikan päällä!

 

Taloesittely Villa Nabbskatassa

Klo 13–16 Villa Nabbskatan esittelykierros. Bohousen ja Huushollin edustajat paikalla. Kahvia ja jäätelöä ulkona terassillla!

Mukana paikan päällä:

Bohousen edustajat:

  • Roger Sundkvist, tj och pääsuunnittelija (RI)
  • Per Sundström, suunnittelija  (RI)
  • Benny Sundkvist, Villa Nabbskatan rakennusmies

Huushollin edustajat:

  • Eeva-Liisa Saari, kalustesuunnittelija
  • Patrik Byskata, projektimyynit

Liv Communications:

  • Eva Robertsson, markkinointivastaava

Villa Nabbskatan omistajat:

  • Mikaela ja Lauri Storbacka

 

Lauri ja Mikaela Storbacka sekä heidän tyttärensä Annéa tulevan H-mallisen kotinsa edustalla lokakuussa 2020.

Näinä aikoina olemme erittäin tarkkoja rajoitusten noudattamisesta, ja tästä syystä kaikkien vierailijoiden tarvitsee ilmoittautua mukaan etukäteen. Olemme huolellisia käsihygienian suhteen paikan päällä, ja pidämme 2 metrin turvavälejä.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse viimeistään 23.6.2021 ja valitse oma vierailuaikasi täällä:

Ilmoittautuminen talonäyttelyyn!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest