Kylpyhuone isoilla laatoilla ja Unidrain-lattiakaivolla

1) Mistä saitte inspiraation ja idean suunnitella unelmienne kylpyhuoneen ja käyttää hieman isompikokoisia laattoja kylpyhuoneessa?

– Jo talon pohjapiirroksia tehdessämme tiesimme, että meidän täytyy hyvin varhaisessa vaiheessa tietää, millaiset kylpyhuonelaatat haluamme. Tiesimme, että haluamme isot kylpyhuonelaatat. Tästä syystä valitsimme myös Unidrain-lattiakaivon saadaksemme sekä oikean kaltevuuden lattiaan että hyvältä näyttävän kokonaisuuden.

2) Kertokaa hieman millaiset laatat valitsitte?

Valitsimme laattamme Cerafinalta ja Petra siellä oli aivan huippu apu vinkkeineen, ja ymmärsi asiakkaan toiveita. Kylpyhuoneen lattia on Cemento Blanco 45 x 45 cm, ja seinä  Bits Pitch Black 30 x 60 cm.

3) Miten asensitte laatat?

– Ove, Bohousen rakennusmestari, on hoitanut kodimme sisäpuolen sisustuksen, laittanut kaakelit, keittiön ja kiinnittänyt hyllyt yms.

4) Oletteko tyytyväisiä lopputulokseen?

– Olemme tyytyväisiä lopputulokseen, olen erityisen tyytyväinen siihen, että valitsimme tummat laatat kylpyhuoneen seinille. Melkein kadun, ettemme asentaneet myös vähän tummempaa lattiaa, tunnelmasta tulee niin mukana kun on tummat seinät ja himmennettävät valaisimet.

 

Stora och mörka badrumskakel kallade Bits Pitch Black

Isot ja tummat kylpyhuonelaatat luovat viihtyisän tunnelman.

 

En unidrain golvsil i badrum med stora, mörka kakel.

Unidrain-lattiakaivon avulla voit käyttää isompia laattoja ja saat täysin tasaisen lattiapinnan.


		
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest