Hieno talo – taukohetkiä terassilla Villa Violgrändissä

Työt toisen eestään valmistuvat Villa Violgrändissa. Kylpyhuoneen seinät on kaakeloitu, saunapaneeli on paikoillaan, sisäkatto on valmis ja seinät melkein valmiiksi maalatut. Mikrosementtilattiakin on paikoillaan ja talon sydämen, keittiön, sisustustyö on alkamaisillaan.

Materiaalivalinnat on tehty

Kaikki materiaalit kuten väliovet, raput, lasiseinät ja kaiteet on tilattu ja tulossa. Osan materiaalipäätöksistä on asiakas Janina Snellman tehnyt itse, osan hän on jättänyt rakentajien vastuulle, ja muutamissa tapauksissa hän on konsultoinut sisustusasiantuntijaa.

– Saarnista tehty saunapaneeli on paikoillaan. Bohouse sai valita sen, sillä en jaksanut enää pohtia sitä pidempään. Hieno siitä tuli joka tapauksessa, sanoo Janina nauraen.

 

Villa Violgrändin valoisa koivuviilusta tehty välikatto sopii hyvii yhteen katossa olevien metallisen spottivalojen kanssa.

 

Kahvitauko terassilla

Villa Violgrändin terassi on vaikuttavan kokoinen ja taipuu moneen suuntaan, mikä tarkoittaa sitä että säästä ja tuulesta riippuen voi valita missä istua. Terassilla sekä asiakas että rakentajat ovat nauttineet kahvitauoista. Parvekkeelta puuttuu vielä kaide, mutta se ei ole estänyt sitä ettei olisi voinut moneen kertaan istua siellä ja nauttia näkymästä Pirilön poukamaan.

Terassi jolla kelpaa, näkymät Pirilön poukamaan.

 

Seuraavaksi sisäänmuutto

Rakentajilla on ollut vapaat kädet sen suhteen mitä sisäänkäynnin portaat tulevat olemaan ja miltä näyttämään. Talon ulkopinnan rappaus aloitetaan pian. Tontin suunnittelutyöt tehdään pääasiassa kaivausfirman kanssa yhteistyössä. Siihen kuuluu muun muassa tasoerotukset ja mihin kohtiin laitetaan multaa, soraa tai asvalttia.

– On mahtavaa tietää että kaikki osaavat työnsä ja että jäljestä tulee hyvää vaikka itse ei pystyisi tai jaksaisi pohtia kaikkia yksityiskohtia. Tarkemmat pihasuunnitelmat ja istutukset teemme sitten myöhemmin, on helpompi katsoa niitä asioita kun on saanut ensin hetken aikaa kotiutua.

Sisäänmuutto on suunniteltu juhannukselle ja huolellisella suunnittelulla tulee suurin osa olemaan paikoillaan ja valmiina aikataulun mukaisesti.

– On jännittävää ja ihanaa että pian pääsemme muuttamaan uuteen hienoon täysin omaan kotiimme, sanoo Janina vielä lopuksi.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest