Räätälöity omatuotanto

Valmistuneet projektit

Sjöglimten

Bohouse suunnittelee ja rakentaa rivi- ja paritalohuoneistoja meren läheisyyteen, suositulle alueelle Luodon Vikarholmeniin. Suunnitteilla on moderneja ja viihtyisiä kolmioita ja neliöitä, jotka ovat kooltaan 65–115 m2. Rakennustöiden suunniteltu aloitusajankohta on keväällä 2023, ja kaikki kodit ovat muuttovalmiita vuoden 2023 aikana. 

Uskomme yhdessä tekemiseen, ja siksi voit olla mukana uuden unelmiesi kodin suunnittelussa.

Huomaa, että kuvat ovat ainoastaan suuntaa-antavia, Bohouse pidättää oikeuden muutoksiin.

Areenakuja 2: rivitalo Luodon Holmissa
(kaikki asunnot myyty)

Bohouse on tullut tunnetuksi joustavana suunnittelu- ja rakennustoimistona, jossa asiakaspalvelu on kaiken keskiössä. Vuonna 2020 rakensimme ensimmäisen omatuotantomme – räätälöidyn paritalon – ja nyt on täydessä vauhdissa toinen suunnittelemamme omatuotantoa oleva rivitalo. Kysyimme suunnittelija Angelina Sunqvistilta projektista.

–Tontin osoite  on Areenakuja 2, Holm, Luoto. Tontti sijaitsee lähellä luontoa ja kaikkia palveluja. Muutaman sadan metrin päässä tontilta on kauppa, kouluja, päiväkoti, terveysasema, kirjasto, lounasravintola, kuntosali ja ulkoilumaastoja. Tontti sijaitsee kauniisti kumpuilevassa maastossa, joten päätimme rakentaa rivitalon porrastetusti. Näin maaston muodot pystyttiin säilyttämään mahdollisimman luonnollisina.

– Rivitalossa on seitsemän huoneistoa: neljä 74 m2:n kokoista 3 h + k -asuntoa, kaksi 52 m2:n kokoista 2 h + k -asuntoa sekä yksi 83 m2:n kokoinen 3 h + k -asunto. Jokaiseen asuntoon kuuluu asuntokatospaikka ja eristetty varasto, jonka koko on 4–5 m2. Ulkopuolelle tulee tummanharmaa paneeliseinä, jossa on vaaleammat puuosiot sisäänkäynnin kohdalla ja terassilla. Tontilla on lisäksi yhteinen tekninen tila, jonka yhteydessä on jätehuone.

– Jokaisessa huoneistossa on korkea katto ja avoin pohjaratkaisu, jossa keittiö ja olohuone ovat yhtä tilaa. Suuremmissa asunnoissa on sauna ja kodinhoitohuone. Katetulla terassilla on tilaa isommalle ruokapöydälle tai istuinryhmälle. Jokaisen asunnon kattokorkeus on korkeimmalta kohdaltaan vähintään kolme metriä.

– Nämä kodit sopivat sekä nuoremmille että vanhemmille, yhden ihmisen kodiksi, kahdelle ihmiselle tai pienelle perheelle.

– Bohouse rakentaa vähintään ulkopuolen valmiiksi, minkä jälkeen asiakas voi valita, miten laajasti haluaa vastata itse sisätilojen tekemisestä.

– Ostajana voit valita, kuinka valmiiksi Bohouse rakentaa kotisi, ja räätälöidä kaikki kiinteät kalusteet sekä kaikki pintamateriaalit oman makusi mukaan. 

– Suunnitelmien mukaan asunnot ovat muuttovalmiita keväällä 2023, mutta tarkka ajankohta riippuu siitä, millaisen Bohouse-palvelun valitset.

– Halutessasi voit lisätä asuntoosi myös muita varusteita, kuten takan ja ilmalämpöpumpun viilennystä varten.

Huomioithan että kuvat ovat vain suuntaa-antavia. Bohouse pidättää oikeuden muutoksiin.

Areenakuja 1: rivitalo Luodon Holmissa
(kaikki asunnot myyty)

Bohouse on tullut tunnetuksi joustavana suunnittelu- ja rakennustoimistona, jossa asiakaspalvelu on kaiken keskiössä. Vuonna 2020 rakensimme ensimmäisen omatuotantomme –  räätälöidyn paritalon – ja nyt on täydessä vauhdissa toinen suunnittelemamme omatuotantoa oleva rivitalo.
Kysyimme suunnittelija Angelina Sunqvistilta projektista.

– Osoite  on Areenakuja 1, Holm, Luoto. Tontti sijaitsee uudella asuinalueella lähellä metsää. Yleinen sanonta on, että ”lähellä kaikkia palveluja” ja tässä kohtaa se todellakin pitää paikkansa. Tontti on lähellä kauppoja, päiväkotia, terveysasemaa, kirjastoa, lounasravintolaa, kuntosalia, ulkoilumaastoja jne. Tonttiin liittyi omat haasteensa, sillä siihen sisältyi esimerkiksi määritelmä siitä kuinka suuri kerrospinta-alan tulee olla, mutta olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

– Olemme suunnitelleet rivitalon, jossa on kuusi 74 m2 kokoista 3 h + k asuntoa. Asunnoissa on kaksi makuuhuonetta, yhdistetty olohuone ja keittiö, kylpyhuone, sekä sauna ja kodinhoitohuone. Olemme tyytyväisiä siihen, että saimme suunniteltua mukaan myös kunnon kodinhoitohuoneen muutoin kohtuullisen pieneen rivitaloasuntoon. Ulkopuolelle tulee tummanvihreä paneeliseinä, jossa on vaaleampaa puuta olevia osia sisäänkäynnin kohdalla ja terassilla.

– Päätimme porrastaa jokaisen asunnon metrin edemmäs toistaan. Näin ne saivat uniikin ulkoasun, näkösuojaa sisäänkäynnille ja terassille takapuolella, sekä optimoidaksemme tontin käytön. Ylhäältäpäin tämä räätälöity rivitalomme näyttää salmiakkikuvioiselta. Katetulla terassilla on tilaa isommalle ruokapöydälle tai istuinryhmälle, ja terassille voi myöhemmin lisätä lasituksen. Bohouse rakentaa tontille myös autokatoksen. Jokaiseen asuntoon kuuluu
n. 5 m2 kylmävarasto ja autokatos.

– Nämä sopivat sekä nuoremmille että vanhemmille, yhden ihmisen kodiksi, kahdelle ihmiselle ja jopa pienelle perheelle.

– Voit valita joko muuttovalmiin, levyvalmiin tai tuuli- ja vesitiiviin palvelun Bohouselta.

– Ostajana voit valita kuinka valmiiksi Bohouse rakentaa kotisi, räätälöidä kaikki kiinteät kalusteet sekä kaikki pintamateriaalit oman makusi mukaan. 

– Sisäänmuuttamaan pääsee vuoden 2022 aikana, mutta tarkka ajankohta riippuu siitä, minkä Bohouse-palvelun valitset.

– Mikäli haluat lisäpanostaa asuntoosi, voit myös lisätä takan, ilmalämpöpumpun viilennystä varten sekä terassin lasituksen.

Huomioithan että kuvat ovat vain suuntaa-antavia. Bohouse pidättää oikeuden muutoksiin.

Katso myös meneillään olevat ja tulevat hankkeemme