Kylpyhuoneen säilytysratkaisut: shampoohylly

Jenni Järvisen ja Sebastian Heselius aloittivat unelmakotinsa rakentamisen vuonna 2018 Jennin lapsuusmaisemiin Luodolle. Pariskunta valitsi Muuttovalmis -palvelun ja heidän kodissaan on monia moderneja ratkaisuja. Esitimme Sebastianille joitakin kysymyksiä liittyen säilytysratkaisuihin heidän kylpyhuoneessaan, ja erityisesti heidän suunnittelemaansa unelmien shampoohyllyynsä.

1) Mistä saitte inspiraation ja idean rakentaa upotettu shampoohylly?

Idea shampoohyllystä tuli aika luonnollisesti, koska emme halunneet perinteistä suihkukaappia, niin ei ollut mitään paikkaa minne laittaa shampoopullot. Inspiraatio kylpyhuoneen säilytysratkaisuihin tuli sekä asuntomessuilta että joistakin rakennusprojekteista joita seurasimme.

2) Ostitteko jonkun tietyn tuotemerkin tuotteen ja asensitte sen, vai onko kylpyhuoneenne säilytysratkaisu täysin räätälöity ja paikallarakennettu teille?

– Shampoohylly on täysin meille räätälöity, ja rakennettu samoista laatoista kuin suihkuseinä.

3) Miten sujui shampoohyllyn rakentaminen osana kylpyhuoneen sisustusta?

– Ehdotimme siinä kohtaa kun väliseiniä pystytettiin, että haluaisimme hyllyn suihkujen väliin. Emme tienneet ollenkaan miten se käytännössä hoituisi, mutta sisustajamme tiesivät kyllä. Kahden pystypuun väliin jätettiin aukko johon myöhemmin lisättiin levyt, tiivistettiin ja lopulta kaakeloitiin.

4) Mitä mieltä olette kylpyhuoneen säilytysratkaisuistanne?

– Säilytystilaa ei koskaan ole liikaa, etenkin kun on pieniä lapsia. On vaikeaa löytää tarkoituksenmukaisia, sopivia ratkaisuja, mutta sopivia kylpyhuoneen säilytysratkaisuja löytyy tänä päivänä suurimmalle osalle.

5) Kenelle suosittelisit upotettuja shampoohyllyjä?

– Shampoohylly sopii kyllä oikeastaan kaikille joilla on suihkutila,ja jos on tuplasuihkut niin se on ehdottomasti erittäin hyvä vaihtoehto.

 

Shampohylla inbyggd i dusch

Upotettu shampoohylly on fiksu säilytysratkaisu kylpyhuoneeseen.

 

Intydds schampohylla mellan två duschar

Käytännöllinen ja tyylikäs kylyhuoneen säilytysratkaisu joka sopii kaikille, joilla on kaksi suihkua.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest